ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ο Μάρινερ δεν έγραψε το χειροκρότημα κι "έσωσε" τον Πογκμπά


Mariner did not write the applause and "save" Pugba

Paul Pogba has been punished with three defeats against Arsenal, but could have been penalized more if Andre Mariner included the French applause.


Manchester United defeated Arsenal 3-1 for the 15th Premier League, with Pol Pugba eliminated with a direct red card in the 74th minute of the match with Hector Begreen.

The 24-year-old French midfielder was punished with three games and the Manchester team will appeal to reduce the penalty. Of course, his punishment could be greater.

But, the referee did not include in his report the applause of the Frenchman. Andre Mariner did not record the irony of Pugba, "saving" him from the greatest punishment.
===Ο Μάρινερ δεν έγραψε το χειροκρότημα κι "έσωσε" τον Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά θα μπορούσε να τιμωρηθεί με περισσότερες εάν ο Αντρέ Μάρινερ περιελάμβανε στην έκθεση το χειροκρότημα του Γάλλου.
ShareTweet0 Σχόλια

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-1 την Άρσεναλ για την 15η αγωνιστική της Premier League, με τον Πολ Πογκμπά να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης στη φάση με τον Έκτορ Μπεγερίν.

Ο 24χρονος Γάλλος διεθνής μέσος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και η ομάδα του Μάντσεστερ θα ασκήσει έφεση για να μειωθεί η ποινή. Βέβαια, η τιμωρία του θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη.


Αλλά, ο διαιτητής δεν περιέλαβε στην έκθεσή του το χειροκρότημα του Γάλλου. Ο Αντρέ Μάρινερ δεν κατέγραψε την ειρωνική κίνηση του Πογκμπά, "σώζοντάς" τον από μεγαλύτερη τιμωρία.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου