ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ο ίδιος ο Σπανός στον Περέιρα

Spanos himself in Pereira

Vitor Pereira opens his office Monday evening to accept George Spanou's complaints about the arbitration of Stavros Mandalou in the game of Atromitos with Panathinaikos.

The appointment between Vitor Pereira and the people of Atromitos is a fact and was closed for Monday afternoon.

In fact, the Peristerios will be represented at the highest possible level, as George Spanos is expected to pass the door of the office of the Portuguese prime minister.

Atromitos' inconvenience for the arbitration of Stavros Mandalou in Saturday's game with Panathinaikos is given and will be expressed in all tone to the initiator.

It can not be ruled out that there is a request for the exception of Kavalioti Raferi from the other Atromitos games in the championship.
===Ο ίδιος ο Σπανός στον Περέιρα

Ο Βίτορ Περέιρα ανοίγει το μεσημέρι της Δευτέρας το γραφείο του για να δεχθεί τα παράπονα του Γιώργου Σπανού για τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό.

Το ραντεβού μεταξύ του Βίτορ Περέιρα και των ανθρώπων του Ατρομήτου είναι γεγονός και κλείστηκε για το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μάλιστα, οι Περιστεριώτες θα εκπροσωπηθούν στο μεγαλύτερο δυνατό επίπεδο καθώς την πόρτα του γραφείου του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή αναμένεται να την περάσει ο ίδιος ο Γιώργος Σπανός.

Η ενόχληση του Ατρομήτου για τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη και θα εκφραστεί με όλους τους τόνους στον αρχιδιαιτητή.


Δεν αποκλείεται δε να του διατυπωθεί και αίτημα για εξαίρεση του Καβαλιώτη ρέφερι από τους υπόλοιπους αγώνες του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα.

Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου