ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Το «μπαλάκι» στην Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο

The "ball" in Barcelona for Coutinio

The Spanish journalist of Skysports has voiced his appreciation for the outcome of Liverpool's long-standing Felipe Coutinho's case, which has long been the target of Barcelona.


His estimate of the outcome of Liverpool's long-standing Felipe Coutinho, which has long been the target of Barcelona, ​​has been expressed by Spanish Skysports journalist Gjayem Balang.

In a question to the famous football analyst, regarding the Brazilian striker of the "red", the Spanish expert, through his block, considers that the future of the footballer will be judged by what the blaugranians will do, Who have done everything to get him to the "Camp Nou".

In particular, Balaz, with regard to Coutinho, replied among others on his blog, saying:

"The issue that has to do with this is that there are a few things much more powerful than a player's desire to get a transcript for somewhere. Liverpool is determined not to sell the footballer and Barcelona has to make another last effort, as Coutinio has done everything to get a transfer to it. "
===Το «μπαλάκι» στην Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο

Την εκτίμηση του για την έκβαση της πολύκροτης υπόθεσης του Φελίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ, που είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Ισπανός δημοσιογράφος του «Skysports». 

Την εκτίμηση του για την έκβαση της πολύκροτης υπόθεσης του Φελίπε Κουτίνιο της Λίβερπουλ, που είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Ισπανός δημοσιογράφος του «Skysports», Γκιγιέμ Μπαλάγκ. 

Σε ερώτηση που υποβλήθηκε στον γνωστό ποδοσφαιρικό αναλυτή, αναφορικά με το τον Βραζιλιάνο επιθετικό μέσο των «κόκκινων», ο Ισπανός εμπειρογνώμονας, μέσω του μπλοκ του, θεωρεί πως το μέλλον του ποδοσφαιριστή θα κριθεί από το τι θα πράξουν οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα», που έχουν κάνει τα πάντα για να τον πάρουν στο «Καμπ Νου». 

Συγκεκριμένα ο Μπαλάγκ, αναφορικά με τον Κουτίνιο απάντησε μεταξύ άλλων στο ιστολόγιό του, λέγοντας: 

«Το ζήτημα που έχει να κάνει με αυτό είναι ότι υπάρχουν μερικά πράματα πολύ πιο ισχυρά από την επιθυμία ενός παίκτη να πάρει μεταγραφή για κάπου. Η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη να μην πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει άλλη μια τελευταία προσπάθεια, καθώς ο Κουτίνιο έχει κάνει τα πάντα για να πάρει μεταγραφή σε αυτήν». 

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου