ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

EuroLeague: Η ασίστ του Καμπάσο και το κάρφωμα του Χεζόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό στην κορυφή του Top-10 της 4ης αγωνιστικής

EuroLeague: Campazzo's assist and Hezonia's goal against Panathinaikos at the top of the Top-10 of the 4th matchday

Facundo Campazzo and Mario Hezonia worked together perfectly and won the first place in the Top-10 of the 4th matchday of the EuroLeague.

Facundo Campazzo's collaboration with Mario Hezonia, which resulted in the Croatian forward's cut from the back-door and nailing was in the first place of the Top-10 of the 4th matchday of the EuroLeague. This specific phase, which has been in Real's playbook for many years, took place approximately 7'30" before the final of the match against Panathinaikos AKTOR at the WiZink Center.

***EuroLeague: Η ασίστ του Καμπάσο και το κάρφωμα του Χεζόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό στην κορυφή του Top-10 της 4ης αγωνιστικής

Φακούντο Καμπάσο και Μάριο Χεζόνια συνεργάστηκαν άψογα και κέρδισαν την πρωτιά στο Top-10 της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η συνεργασία του Φακούντο Καμπάσο με τον Μάριο Χεζόνια, που κατέληξε σε κόψιμο του Κροάτη φόργουορντ από την back-door και κάρφωμα βρέθηκε στην πρώτη θέση του Top-10 της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague. Η συγκεκριμένη φάση, που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στο playbook της Ρεάλ, έλαβε χώρα περίπου 7'30" πριν το φινάλε του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο WiZink Center.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου