ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτο: Ο Τουανζέμπε τραυματίστηκε πλένοντας τα πιάτα και κινδύνεψε να χάσει τον αντίχειρά του

Unbelievable: Tuanzebe injured himself washing dishes and risked losing his thumb

Axel Tuanzebe had a run in with bad luck, with the Ipswich defender suffering a horrific washing-up accident at home and needing surgery to save his thumb.

Axel Tuanzebe was absent from Ipswich's 4-1 defeat by West Ham last Saturday with an undisclosed hand injury, with manager Kieran McKenna revealing the background behind the injury and to shock everyone.

And this is because it became known that the former Manchester United player was hit while washing dishes, with a glass breaking and causing a deep cut on his hand, to follow immediate surgery to avoid the worst and not to lose his thumb .

It is noted that Tuanzebe had an impressive start to the season with the newcomers in the Premier League, with this injury leaving him behind at a time when his team needs his help in their attempt to stay in the top division of England.

*** Απίστευτο: Ο Τουανζέμπε τραυματίστηκε πλένοντας τα πιάτα και κινδύνεψε να χάσει τον αντίχειρά του

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Άξελ Τουανζέμπε, με τον αμυντικό της Ίπσουιτς να παθαίνει ένα τρομακτικό ατύχημα κάνοντας το πλύσιμο των πιάτων στο σπίτι του και να χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να σώσει τον αντίχειρά του.

Το περασμένο Σάββατο ο Άξελ Τουανζέμπε είχε απουσιάσει από την ήττα της Ίπσουιτς με 4-1 από την Γουέστ Χαμ λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι για τον οποίο δεν είχαν δοθεί πολλές λεπτομέρειες, με τον προπονητή του Κίραν Μακένα να αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τον τραυματισμό και να σοκάρει άπαντες.

Και αυτό γιατί έγινε γνωστό πως ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε όταν έπλενε τα πιάτα, με ένα γυαλί να σπάει και να προκαλεί βαθύ κόψιμο στο χέρι του, για να ακολουθήσει άμεση χειρουργική επέμβαση ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μη χάσει τον αντίχειρά του.

Σημειώνεται πως ο Τουανζέμπε είχε αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τη νεοφώτιστη στην Premier League, με τον τραυματισμό αυτό να τον αφήνει πίσω σε μία περίοδο που η ομάδα του έχει ανάγκη τη βοήθειά του στην προσπάθειά της να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου