ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Η Σταμολάμπρου χειρουργήθηκε με επιτυχία και έβαλε αμέσως να δει Παναθηναϊκό

Stamolambrou underwent a successful operation and immediately started watching Panathinaikos

Anna-Niki Stamolambrou underwent a successful abdominal surgery and immediately went to see Panathinaikos' match with Angers for the 2nd matchday of the Women's Eurocup.

Anna-Niki Stamolambrou was successfully operated on.

By her own desire and self-sacrifice, the experienced guard played on painkillers in Panathinaikos' derby with Olympiakos for A1 last Sunday, but since the conservative treatment for so long did not work, after the match it was deemed necessary to go through the door of of manual labor to overcome the problem in the abdominals.

In fact, Panathinaikos faces France's Angers (17/10) for the second matchday of the Women's Eurocup, with the "cloverleaf" player watching the effort of her teammates from the hospital room.

Check out the photo he uploaded:



*** Η Σταμολάμπρου χειρουργήθηκε με επιτυχία και έβαλε αμέσως να δει Παναθηναϊκό

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου χειρουργήθηκε με επιτυχία στους κοιλιακούς και έβαλε αμέσως να δει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ανζέρ για τη 2η αγωνιστική του Eurocup Γυναικών.

Με επιτυχία χειρουργήθηκε η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου.

Με δική της επιθυμία και αυτοθυσία, η έμπειρη γκαρντ έπαιξε με παυσίπονα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την Α1 την περασμένη Κυριακή, αλλά από τη στιγμή που τόσο καιρό η συντηρητική αγωγή δεν απέδωσε, μετά τον αγώνα κρίθηκε αναγκαίο να περάσει την πόρτα του χειρυοργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Γαλλική Ανζέ (17/10) για τη δεύτερη αγωνιστική του Eurocup Γυναικών, με την παίκτρια του «τριφυλλιού» να παρακολουθεί την προσπάθεια των συμπαικτριών της από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε: 

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου