ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

Marca: "Η Ρεάλ θέλει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ από τον Ιανουάριο μετά από τον τραυματισμό του Καρβαχάλ"

Marca: "Real want Alexander-Arnold from January after Carvajal's injury"

Real are desperate to find a replacement for the injured Carvajal at right-back, with Marca revealing they are keen to sign Liverpool's Trent Alexander-Arnold from January.

Liverpool fans have been on fire lately about Trent Alexander-Arnold and there are three reasons.

The first two have to do with the player's contract expiring in the summer of 2025 and the fact that he has not entered into negotiations with Liverpool's management to sign a new one, with the third being the most important.

And that's because it's called "Real", with the Spanish and European champions not only having the English international midfielder very high on their list, but appearing determined to include him immediately in their squad to fill the gap of the injured Dani Carvajal in the right end of her defense.

"Liverpool are starting to accept Alexander-Arnold won't renew," reports Marca on its front page today (17/10), with the Madrid paper claiming Carlo Ancelotti's side will attempt to snap up the 26-year-old ace (who has been with the Reds since 2006) in the winter transfer window to shore up their defence.

It is noted that the case of Alexander-Arnold is not the only pending matter for Arne Slott's team, since he still has two heavy contracts that expire next summer and is pressed by time to find a solution: those of its leader in attack, Mohamed Salah, and the rock of the defense, Virgil van Dijk.

***Marca: "Η Ρεάλ θέλει τον Αλεξάντερ-Άρνολντ από τον Ιανουάριο μετά από τον τραυματισμό του Καρβαχάλ"

Η Ρεάλ καίγεται να βρει τον αντικαταστάτη του τραυματία Καρβαχάλ για το δεξί άκρο της άμυνας, με την "Marca" να αποκαλύπτει πως επιθυμεί να υπογράψει από τον Ιανουάριο τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ από την Λίβερπουλ.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ είναι σε αναμμένα κάρβουνα το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και οι λόγοι είναι τρεις.

Οι δύο πρώτοι έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο του παίκτη που λήγει το καλοκαίρι του 2025 και με το γεγονός πως δεν έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για να υπογράψει νέο, με τον τρίτο όμως να είναι και ο πιο σημαντικός.

Και αυτό γιατί ακούει στο όνομα "Ρεάλ", με την πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης όχι μόνο να έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό αλλά να εμφανίζεται αποφασισμένη να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Ντάνι Καρβαχάλ στο δεξί άκρο της άμυνάς της.

"Η Λίβερπουλ αρχίζει να αποδέχεται ότι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν θα ανανεώσει", αναφέρει στο σημερινό (17/10) πρωτοσέλιδό της η "Marca", με την μαδριλενικη εφημερίδα να υποστηρίζει πως η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα επιχειρήσει να αρπάξει τον 26χρονο άσο (ο οποίος αγωνίζεται στους ρεντς από το 2006) στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να θωρακίσει την άμυνά της.

Σημειώνεται πως η περίπτωση του Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν είναι η μοναδική εκκρεμότητα για την ομάδα του Άρνε Σλοτ, αφού έχει ακόμα δύο βαριά συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και πιέζεται από το χρόνο για να βρει τη λύση: αυτά του ηγέτη της στην επίθεση, Μοχάμεντ Σαλάχ, και του βράχου της άμυνας, Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου