ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Αρμάνι Μιλάνο: Νοκ-άουτ για δύο εβδομάδες ο Νίμπο, κάνει αγώνα δρόμου για Ολυμπιακό

Armani Milano: Knocked out for two weeks, Nimbo is racing for Olympiakos

Josh Niebo suffered a contusion during Armani Milan's match against Monaco and will be out for two weeks.

Josh Niebo was unlucky during Armani Milano's match against Monaco for the 1st matchday of the EuroLeague. As the Italians announced, the 27-year-old center suffered a bruise in the groin (above the thigh, low in the abdomen area) and will be sidelined for at least two weeks, when his condition will be re-evaluated.

So, with Olympiakos' game against Armani at the Peace and Friendship Stadium scheduled for October 15 (21:15) as part of the EuroLeague's 3rd matchday, Nimbo will be racing to catch up, while it is certain that absent from his team's match with Paris (11/10, 21:30).

*** Αρμάνι Μιλάνο: Νοκ-άουτ για δύο εβδομάδες ο Νίμπο, κάνει αγώνα δρόμου για Ολυμπιακό

Ο Τζος Νίμπο υπέστη θλάση κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μονακό και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Άτυχος στάθηκε ο Τζος Νίμπο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τη Μονακό για την 1η αγωνιστική της EuroLeague. Όπως ανακοίνωσαν οι Ιταλοί, ο 27χρονος σέντερ υπέστη θλάση στη βουβωνική χώρα (πάνω από τον μηρό, χαμηλά στην περιοχή της κοιλιάς) και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Έτσι, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να είναι προγραμματισμένο για τις 15 Οκτωβρίου (21:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague, ο Νίμπο θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει, ενώ είναι δεδομένο ότι θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της ομάδας του με την Παρί (11/10, 21:30).

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου