ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Γουίλμπεκιν: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, ρήξη πρόσθιου χιαστού

Wilbekin: Fears confirmed, anterior cruciate ligament tear

The news was bad for Scotty Wilbekin, who ended up suffering a torn ACL and will undergo surgery.

Fenerbahce may have beaten Olympiakos in this year's EuroLeague opener, but they can't rest on their laurels after Scotty Wilbekin's injury.

The Fenerbahce guard walked off the floor with support, at one point he stepped on his foot badly. And fears of a serious injury were confirmed, with tests suggesting a torn anterior cruciate ligament.

So Wilbekin is expected to miss the season, since he will go through the surgery door as soon as possible and Fenerbahce will have to look for his replacement.

*** Γουίλμπεκιν: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι, ρήξη πρόσθιου χιαστού

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος υπέστη τελικά ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να κέρδισε τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της φετινής EuroLeague, αλλά δεν μπορεί να χαρεί τη νίκη της μετά από τον τραυματισμό του Σκότι Γουίλμπεκιν.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ, σε μία φάση που που πάτησε άσχημα το πόδι του. Και οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό επιβεβαιώθηκαν, με τις εξετάσεις να κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Έτσι ο Γουίλμπεκιν αναμένεται να χάσει τη σεζόν, αφού θα περάσει το συντομότερο δυνατό την πόρτα του χειρουργείου και η Φενέρμπαχτσε θα πρέπει να ψάξει τον αντικαταστάστη του.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου