ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Στην Γαλατά τρελάθηκαν: Μετά τον Όσιμεν θέλουν κι άλλους σταρ!

They went crazy in Galata: After Osimen, they want other stars!

Transfer orgasm in Galatasaray who wants to take... half of Juventus!

Despite being eliminated from the League phase of the Champions League, Galatasaray are splashing the cash to attract world-class stars.

A few hours after the sale of Kerem Akturkoglu to Benfica and the news that the Turks are closing in on the acquisition of Victor Osimen from Napoli, information from Italy states that the Turks are also going for other...tricks.

According to Italian sources, the team that will face PAOK in the Europa League premiere has started negotiations with Juventus for Filip Kostic and Winston McKenney, while it is in contact to get both Artur Melo and Adrien Rabiot.

*** Στην Γαλατά τρελάθηκαν: Μετά τον Όσιμεν θέλουν κι άλλους σταρ!

Μεταγραφικός οργασμός στην Γαλατασαράι που θέλει να πάρει την… μισή Γιουβέντους!

Παρά τον αποκλεισμό της από το League phase του Champions League, η Γαλατασαράι ρίχνει λεφτά με ουρά για να προσελκύσει σταρ παγκόσμιας κλάσης.

Λίγες ώρες μετά την πώληση του Κερέμ Ακτούρκογλου στην Μπενφίκα και στην είδηση ότι οι Τούρκοι πλησιάζουν στην απόκτηση του Βίκτορ Όσιμεν από την Νάπολι, πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι Τούρκοι πάνε και για άλλα… κόλπα.

Σύμφωνα με ιταλικές πηγές η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Europa League έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Γιουβέντους για τον Φίλιπ Κόστιτς και τον Γουίνστον ΜακΚένι, ενώ βρίσκεται σε επαφές για να πάρει τόσο τον Αρτούρ Μέλο, αλλά και τον Αντριέν Ραμπιό.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου