ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Μπάγερν: Ο Τόμας Μίλερ έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των Βαυαρών

Bayern: Thomas Miller becomes most capped player in Bavarian history

Thomas Müller reached 710 games for Bayern Munich and became the most capped player in the history of the Bavarians.

Bayern beat Freiburg 2-0 on Sunday (1/9) with Thomas Miller scoring the second goal for Vincent Kompany's side. But the German midfielder will always remember this game as it is a milestone in the history of the Bavarians.

In particular, Miller played his 710th game in the Bayern shirt and is the most capped player in the club's history, surpassing Sepp Meier who had 709 appearances for the Bavarians.

*** Μπάγερν: Ο Τόμας Μίλερ έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των Βαυαρών

Ο Τόμας Μίλερ έφτασε τους 710 αγώνες με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία των Βαυαρών.

Η Μπάγερν επικράτησε με 2-0 της Φράιμπουργκ την Κυριακή (1/9) με τον Τόμας Μίλερ να σημειώνει το δεύτερο γκολ της ομάδας του Βενσάν Κομπανί. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός όμως θα θυμάται για πάντα αυτό το παιχνίδι αφού αποτελεί ορόσημο στην ιστορία των Βαυαρών.

Συγκεκριμένα, ο Μίλερ έπαιξε το 710ο παιχνίδι του με τη φανέλα της Μπάγερν και είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου ξεπερνώντας τον Σεπ Μάιερ που είχε καταγράψει 709 συμμετοχές με τους Βαυαρούς.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου