ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Φαν Ντάικ: Θέλει νέο τριετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ

Van Dijk: He wants a new three-year contract with Liverpool

Virgil van Dijk wants a new three-year contract with Liverpool, with the Dutchman showing a clear desire to stay on Merseyside.

Virgil van Dijk's contract with Liverpool expires next summer, but the Dutchman wants to stay on Merseyside.

According to Nicolo Schira, the experienced defender has asked management for a new three-year contract that will keep him in the Reds shirt until 2027.

In the team, however, they are starting to look for the next "Van Dijk". According to As, Sevilla's Loic Bande is the stopper they see as the player to fill the future void left by the Dutchman in the squad.

*** Φαν Ντάικ: Θέλει νέο τριετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θέλει νέο τριετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ, με τον Ολλανδό να δείχνει σαφή διάθεση παραμονής στο Μέρσισαϊντ.

Το συμβόλαιο του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με την Λίβερπουλ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Ολλανδό όμως να θέλει να παραμείνει στο Μέρσισαϊντ.

Σύμφωνα με τον Nicolo Schira, ο έμπειρος αμυντικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση νέο τριετές συμβόλαιο που θα τον δέσει με τη φανέλα των Reds ως το 2027.

Στην ομάδα, πάντως, αρχιζον να ψάχνουν τον επόμενο «Φαν Ντάικ». Σύμφωνα με την As, ο Λοΐκ Μπαντέ της Σεβίλλης είναι ο στόπερ στον οποίο βλέπουν τον παίκτη που θα καλύψει το μελλοντικό κενό που θα αφήσει στην ομάδα ο Ολλανδός.

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου