ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Είπε το «ναι» ο Σέζνι

Barcelona, ​​transfers: Szczésny said "yes".

Wojciech Szczésny has already accepted Barcelona's prospect and now it's up to the Blaugrana to decide.

Barcelona are advancing the case of replacing Marc-Andre ter Stegen, who was seriously injured in the match against Villarreal at "Theramica" and will be out for several months.

According to the Spanish media, Wojciech Szézczsy has already accepted the prospect of Barcelona and is willing to... postpone his retirement from active action and return immediately on behalf of the "Blaugrana". As "Relevo" reveals, the Polish goalkeeper has informed his representatives of his decision and now everything is in Barcelona's hands.

The Blaugrana have Szczézsy high on their list, with Keylor Navas also among the goalkeepers being considered to replace Ter Stegen.

*** Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Είπε το «ναι» ο Σέζνι

Ο Βόιτσεχ Σέζνι έχει ήδη αποδεχτεί την προοπτική της Μπαρτσελόνα και πλέον είναι στο χέρι των «μπλαουγκράνα» να αποφασίσουν.

Η Μπαρτσελόνα προχωράει την υπόθεση της αντικατάστασης του Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» και θα απουσιάσει για πολλούς μήνες.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα ο Βόιτσεχ Σέζνι έχει ήδη αποδεχτεί την προοπτική της Μπαρτσελόνα και είναι διατεθειμένος να... αναβάλει την απόσυρση του από την ενεργό δράση και να επιστρέψει άμεσα για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα». Όπως αποκαλύπτει το «Relevo» ο Πολωνός τερματοφύλακας έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του για την απόφαση του και πλέον όλα είναι στο χέρι της Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Σέζνι, με τον Κέιλορ Νάβας να βρίσκεται επίσης ανάμεσα στους τερματοφύλακες που εξετάζονται για την αντικατάσταση του Τερ Στέγκεν.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου