ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Αστέρας Aktor: Περιμένει την απάντηση του Μακελελέ

Asteras Aktor: Awaiting Makelele's response

Asteras Aktor is waiting for Claude Makelele's "yes".

Claude Makelele is the main target for the bench at Asteras Aktor, with the Arcades having made a very tempting offer to the French coach. The 51-year-old has been presented with the team's project and goals, with the former Real and Chelsea ace positive.

He has been offered a contract for 1+1 years, while his fee will be an excess for the data of the Tripoli team.

In fact, Makelele asked to bring with him Carlo Ancelotti's former assistant, Paul Clement, as well as the former Paris gymnast, Raphael Febre.

Everything shows that today the case will be clarified, with the Frenchman giving his answer to the management of Asteras, and it will probably be positive.

*** Αστέρας Aktor: Περιμένει την απάντηση του Μακελελέ

Ο Αστέρας Aktor περιμένει το «ναι» του Κλοντ Μακελελέ.

Ο Κλοντ Μακελελέ είναι ο βασικός στόχος για τον πάγκο στον Αστέρα Aktor, με τους Αρκάδες να έχουν κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Γάλλο προπονητή. Στον 51χρονο έχει παρουσιαστεί το πρότζεκτ της ομάδας και οι στόχοι, με τον πρώην άσο της Ρεάλ και της Τσέλσι να είναι θετικός. 

Του έχει προταθεί συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, ενώ η αμοιβή του θα αποτελέσει υπέρβαση για τα δεδομένα της ομάδας της Τρίπολης.

Μάλιστα, ο Μακελελέ ζήτησε να φέρει μαζί του τον πρώην βοηθό του Κάρλο Αντσελότι, Πολ Κλεμέντ, αλλά και τον πρώην γυμναστή της Παρί, Ραφαέλ Φεβρ.

Όλα δείχνουν πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με τον Γάλλο να δίνει την απάντησή του στη διοίκηση του Αστέρα και μάλλον θα είναι θετική.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου