ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Επίσημο: Ο Ροντινέι επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027

Official: Rodney has extended his contract with Olympiakos until 2027

Rodinei will be an Olympiakos player until 2027, with the management of the red and white team announcing on Thursday night (19/9) the extension of its cooperation with the Brazilian full-back.

Rodney will be red and white after the summer of 2025! The management of Olympiakos wanted to extend its cooperation with the Brazilian full-back, having been completely happy with his presence in the great port and at the same time wanting to satisfy the desire of Jose Luis Mendiliber for his stay, and for this reason they came to an agreement with him for a new cooperation contract until 2027.

This was done through discussions that took place during the day with the player's manager, who traveled to Greece to speak to the Reds' people about his client's case (the previous contract ran until 2025), with Rodney becoming the team's third defender in a row to extend his contract early after Rezzo and Doe.

*** Επίσημο: Ο Ροντινέι επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2027 θα είναι ο Ροντινέι, με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων να ανακοινώνει το βράδυ της Πέμπτης (19/9) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο μπακ.

Ερυθρόλευκος και μετά από το καλοκαίρι του 2025 ο Ροντινέι! Η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμούσε να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Βραζιλιάνο μπακ, έχοντας μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι και θέλοντας παράλληλα να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την παραμονή του, και για αυτό ήρθαν σε συμφωνία μαζί του για νέο συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2027.

Αυτό έγινε μέσω συζητήσεων που έλαβαν χώρα μέσα στην ημέρα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που ταξίδεψε στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων για την υπόθεση του πελάτη του (το προηγούμενο συμβόλαιο είχε ισχύ ως το 2025), με τον Ροντινέι να γίνεται ο τρίτος κατά σειρά αμυντικός της ομάδας που προχώρησε σε πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μετά από τους Ρέτσο και Ντόη.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου