ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Αταμάν: «Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και να έχουμε τον έλεγχο κόντρα στην Μακάμπι»

Ataman: "We have to be good in defense and have control against Maccabi"

Ergin Ataman focused on rhythm control and good defense as elements that will bring victory to Efes in the match against Maccabi (19:30).

Details of what the head coach of Efes noted about the match with Maccabi:

"Maccabi is a balanced team that has many solutions in attack. Wilbekin, Dorsey and Bryant can create and score. Hunter and ίζiτςi είναι are both athletic and experienced tall, Bender can create space and score. We have to play well in defense and have control in attack to win this match. "Our schedule is heavy, we have a lot of games in the meantime, but we want to win and continue our streak."

*** Αταμάν: «Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και να έχουμε τον έλεγχο κόντρα στην Μακάμπι»

Ο Εργκίν Αταμάν εστίασε στον έλεγχο του ρυθμού και την κάλη άμυνα ως στοιχεία που θα φέρουν τη νίκη στην Εφές στο ματς με την Μακάμπι (19:30).

Αναλυτικά όσα σημείωσε ο head coach της Εφές για τον αγώνα με την Μακάμπι:

«Η Μακάμπι είναι μία ομάδα με ισορροπία, που έχει πολλές λύσεις στην επίθεσ. Ο Ουίλμπεκιν, ο Ντόρσει και ο Μπράιαντ μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Ο Χάντερ κι ο Ζίζιτς είναι δύο αθλητικοί και έμπειροι ψηλοί,  ο Μπέντερ μπορεί να δημιουργήσει χώρο και να σκοράρει. Πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα και να έχουμε τον έλεγχο στην επίθεση για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Το πρόγραμμά μας είναι βαρύ, έχουμε πολλά παιχνίδια αυτό το διάστημα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε το σερί μας».

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου