ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Τεόντοσιτς, Video: Η... μαγική πάσα του Σέρβου μαέστρου με το ένα χέρι

Teodosic, Video: The... magic pass of the Serbian conductor with one hand

Milos Teodosic made a terrific pass again and attracted attention in Red Star's game against Igokea.

Milos Teodosic is back in action and with him he's brought back some of his... magic. Known for his ability to pass in every way, the Serbian maestro does not forget the art of the assist.

Against Igokea, in Red Star's easy afternoon for the ABA Liga on Saturday, Teodosic closed the match with 4 assists, one of which to Daum came in masterful fashion.

That one-handed bucket pass by Teodosic, which he has done in more difficult circumstances in the past, once again stole the show. The Igokea defense couldn't stop the inspiration and Daum scored two easy points in transition.

Teodosic's magical pass

*** Τεόντοσιτς, Video: Η... μαγική πάσα του Σέρβου μαέστρου με το ένα χέρι

Μια τρομερή πάσα σκαρφίστηκε ξανά ο Μίλος Τεόντοσιτς και μαγνήτισε τα βλέμματα στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Ιγκοκέα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς επέστρεψε στη δράση και μαζί του έφερε ξανά λίγη από τη... μαγεία του. Γνωστός για την ικανότητά του να πασάρει με κάθε τρόπο, ο Σέρβος μαέστρος δεν ξεχνά την τέχνη της ασίστ.

Απέναντι στην Ιγκοκέα, στο εύκολο απόγευμα που είχε το Σάββατο ο Ερυθρός Αστέρας για την ABA Liga, ο Τεόντοσιτς έκλεισε την αναμέτρηση με 4 ασίστ, εκ των οποίων η μία στον Ντάουμ ήρθε με αριστοτεχνικό τρόπο.

Αυτή η πάσα... κουτάλα με το ένα χέρι του Τεόντοσιτς, την οποία έχει κάνει και σε πιο δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν, έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση. Η άμυνα της Ιγκοκέα δεν μπόρεσε να εμποδίσει την έμπνευση και ο Ντάουμ σκόραρε δύο εύκολους πόντους στο τρανζίσιον.

Η μαγική πάσα του Τεόντοσιτς

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου