ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Έτοιμος να επιστρέψει στην Αγγλία ο Χέντερσον

Henderson ready to return to England

Jordan Henderson has decided to leave Holland and Ajax in January and return to England.

The 34-year-old former Liverpool captain left Anfield in the summer of 2023 for Saudi Arabia and Al-Etifaq, but last January he returned to Europe and transferred to Ajax.

The English midfielder has signed a contract with the Amsterdam club until the summer of 2026, but is not happy as he has lost his place in the starting line-up and wants to leave. He now has offers from several clubs to return to his country in the winter transfer window.

*** Έτοιμος να επιστρέψει στην Αγγλία ο Χέντερσον

Ο Τζόρνταν Χέντερσον έχει αποφασίσει να φύγει τον Ιανουάριο από την Ολλανδία και τον Άγιαξ και να επιστρέψει στην Αγγλία. 

Ο 34χρονος πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ έφυγε από το «Ανφιλντ» το καλοκαίρι του 2023 για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ετιφάκ, αλλά τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στην Ευρώπη και μεταγράφηκε στον Αγιαξ.

Ο Αγγλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο του Αμστερνταμ έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά δεν είναι ευχαριστημένος, καθώς έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα, και θέλει να φύγει. Τώρα έχει προτάσεις από αρκετές ομάδες για να επιστρέψει στη χώρα του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου