ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Ρεάλ για Ινιέστα: «Εκφράζουμε την αναγνώριση και τον θαυμασμό μας για έναν εκ των κορυφαίων του ισπανικού ποδοσφαίρου»

Real for Iniesta: "We express our recognition and admiration for one of the leaders of Spanish football"

Real Madrid have issued a statement on Andres Iniesta's retirement and expressed their admiration, describing him as "one of the greats" in the history of Spanish football.

It may have "hurt" her a few times in the past decade, but Real Madrid have shown their greatness and recognition towards the person of Andres Iniesta.

A few hours after the announcement of the Spaniard's retirement from active action, Real issued its own separate statement about the Barcelona "legend" and recognized his contribution to Spanish football.

"Following Andres Iniesta's decision to retire from active action, Real Madrid, the president and the entire management, want to express their recognition and admiration for one of the legends of Spanish and world football. Andres Iniesta has contributed to the sport with his football skills and ethos, apart from the many titles he has won in his career. His signature goal in the 2010 World Cup will live forever in the memories of Spanish fans. Real Madrid wishes him and his family the best."

*** Ρεάλ για Ινιέστα: «Εκφράζουμε την αναγνώριση και τον θαυμασμό μας για έναν εκ των κορυφαίων του ισπανικού ποδοσφαίρου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση για την απόσυρση του Αντρές Ινιέστα και εξέφρασε τον θαυμασμό της, χαρακτηρίζοντας τον «έναν εκ των κορυφαίων» στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Μπορεί να την «πλήγωσε» ουκ ολίγες φορές την περασμένη δεκαετία, ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε το μεγαλείο της και την αναγνώριση της προς το πρόσωπου του Αντρές Ινιέστα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του Ισπανού από την ενεργό δράση, η Ρεάλ εξέδωσε δική της ξεχωριστή ανακοίνωση για τον «θρύλο» της Μπαρτσελόνα και αναγνώρισε την προσφορά του στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

«Μετά την απόφαση του Αντρές Ινιέστα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, η Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρόεδρος και όλη η διοίκηση, θέλει να εκφράσει την αναγνώριση και τον θαυμασμό για έναν εκ των θρύλων του ισπανικού αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Αντρές Ινιέστα συνέβαλε στο άθλημα με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το ήθος του, πέρα από τους πολλούς τίτλους που κατέκτησε στην καριέρα του. Το χαρακτηριστικό του γκολ στο Μουντιάλ 2010 θα μείνει για πάντα στις μνήμες των Ισπανών φιλάθλων. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει εύχεται τα καλύτερα στον ίδιο και την οικογένεια του».

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου