ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Ο Βιρτς βασικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Μόντριτς

Virc is Real Madrid's main target to replace Modric

According to reports in Spain, Real Madrid are considering Florian Wirz to replace Luka Modric.

The people of Madrid seem to have done preparatory work to be ready for the departure of the Croatian midfielder.

According to a related report of the newspaper "AS", at the top of the list of "merinches" is the 21-year-old ace of Bayer Leverkusen, who is estimated to be ideal to be added to the roster of stars that the team already has.

It is specifically noted that Real is "working" on the acquisition of Virch, while the "aspirins" are not willing to drop below 150 million euros to give the player.

Barcelona and Manchester City are also said to be targeting the youngster. who has a contract with Leverkusen until 2027. With last year's German champions, Wirtz has 162 appearances with 47 goals and 51 assists in all competitions.

*** Ο Βιρτς βασικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για να αντικαταστήσει τον Μόντριτς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την περίπτωση του Φλόριαν Βιρτς για να αντικαταστήσει τον Λούκα Μόντριτς. 

Οι άνθρωποι των Μαδριλένων φαίνεται ότι έχουν κάνει προεργασία ώστε να είναι έτοιμοι για την αποχώρηση του Κροάτη μέσου. 

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας  «AS», στην κορυφή της λίστας των «μερένχες» βρίσκεται ο 21χρονος άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι ιδανικός για να προστεθεί στο ρόστερ των αστεριών που ήδη διαθέτει η ομάδα. 

Σημειώνεται συγκεκριμένα ότι η Ρεάλ «δουλεύει» την απόκτηση του Βιρτς, την ώρα που οι «ασπιρίνες» δεν είναι διατεθειμένες να πέσουν κάτω από τα 150 εκατομμύρια ευρώ για να δώσουν τον παίκτη. 

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι φέρονται, επίσης, να έχουν στο στόχαστρό τους τον νεαρό ποδοσφαιριστή. ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Λεβερκούζεν μέχρι το 2027. Με τους περσινούς πρωταθλητές Γερμανίας ο Βιρτς έχει 162 συμμετοχές με 47 γκολ και 51 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου