ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Συμφώνησε με την Αλ Νασρ ο Έντερσον

Ederson agreed with Al Nasr

Al Nasr management are in final contact with Manchester City for the signing of Brazilian goalkeeper, Andersson.

According to the English newspaper "Mail", the 30-year-old goalkeeper, who has been with City since 2017, coming from Benfica, has agreed with the Saudi Arabian team, which gave him a "royal" two-year contract with 30 million euros in time (!) to integrate him into her workforce.

Ederson is under contract with the English champions until the summer of 2026 and Cristiano Ronaldo's Al Nasr are offering City €40m for his rights.

*** Συμφώνησε με την Αλ Νασρ ο Έντερσον

Η διοίκηση της Αλ Νασρ είναι στις τελικές επαφές με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Εντερσον.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Mail» ο 30χρονος γκολκίπερ, που είναι στο δυναμικό της Σίτι από 2017, προερχόμενος από την Μπενφίκα, έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία του έδωσε «βασιλικό» διετές συμβόλαιο με 30 εκατ. ευρώ το χρόνο (!) για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Εντερσον έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας έως το καλοκαίρι του 2026 και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέρει 40 εκατ. ευρώ στη Σίτι για να πάρει τα δικαιώματα του.

Πηγή: SDNA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου