ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Καμαρά: "Το πρώτο στο νέο μου σπίτι"

Kamara: "The first in my new home"

Mandi Kamara, who played for the first time in almost six months, looks pleased with his unofficial debut in PAOK.

Mandi Kamara made his unofficial debut with the PAOK jersey. In the friendly against AEK Larnaca, he returned to competitive action for the first time since last January, when he had played on the 21st of the month in an Olympiacos match against Aris.

The midfielder from Guinea showed he was enjoying his first participation with Dikefalos at the beginning of his new career with the Thessaloniki team. "The first in my new home," he wrote in an Instagram post.

*** Καμαρά: "Το πρώτο στο νέο μου σπίτι"

Ευχαριστημένος από το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον ΠΑΟΚ δείχνει ο Μαντί Καμαρά που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν έξι μήνες.

Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Γενάρη, όταν και είχε αγωνιστεί στις 21 του μήνα σε έναν αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ο μέσος από τη Γουινέα έδειξε να ευχαριστιέται αυτή την πρώτη του συμμετοχή με τον Δικέφαλο στην απαρχή της νέας του καριέρας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. "Το πρώτο στο νέο μου σπίτι", έγραψε σε ποστάρισμα του στο Instagram.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου