ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή κόντρα στο Περού

Without Messi, Argentina against Peru

Without Lionel Messi, Argentina will line up against Peru for the last matchday of the Copa America group stage.

Argentina's national team advanced to the quarter-finals of the competition, defeating Chile 1-0, in the framework of the 2nd day of the group stage. The match was held in East Rutherford, a stone's throw from New York and at the packed MetLife Stadium (82,000 seats), which was "colored" by the intense presence of the Argentine fans.

The goal that decided the match was scored in the 88th minute by Lautaro Martinez after a Messi corner.

The result allows Lionel Scaloni to rest players in the final game of the group stage against Peru. The Albiceleste will line up with several changes, with Messi expected not to play at all and be reserved ahead of the quarter-finals.

The Inter Miami star has reportedly been suffering from a virus for the past few days, but is not in serious trouble.

*** Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή κόντρα στο Περού

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η Αργεντινή απέναντι στο Περού για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Copa America.

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, επικρατώντας της Χιλής με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας για την φάση των ομίλων. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Ιστ Ράδερφορντ, σε απόσταση... αναπνοής από την Νέα Υόρκη και στο κατάμεστο στάδιο MetLife (82.000 θέσεις), που «χρωματίσθηκε» από την έντονη παρουσία των Αργεντινών οπαδών.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα, σημείωσε στο 88ο λεπτό ο Λαουτάρο Μαρτίνες μετά από κόρνερ του Μέσι. 

Το αποτέλεσμα δίνειτη δυνατότητα στον Λιονέλ Σκαλόνι να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων απέναντι στο Περού. Η Αλμπισελέστε θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, με τον Μέσι μάλιστα να αναμένεται να μην αγωνιστεί καθόλου και να προφυλαχθεί ενόψει των προημιτελικών.

Ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι  φέρεται να ταλαιπωρείται από μια ίωση τις τελευταίες ημέρες, δίχως ωστόσο να έχει σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου