ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Εθνική Αργεντινής: Ο Σκαλόνι τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και δεν θα κάτσει στον πάγκο κόντρα στο Περού

Argentina national team: Scaloni suspended for one game and will not sit on the bench against Peru

Argentina national team coach Lionel Scaloni has been suspended for one game and will not be on the team's bench for the Copa America matchday 3 match against Peru.

Argentina have made it two out of two in the opening two games of the Copa America and in the early hours of Sunday (30/06) they will face Peru for the third game in a match that Lionel Messi will not play as he has some discomfort.

In Argentina, however, they were informed during Friday (28/6) that the team's coach, Lionel Scaloni, was suspended for one game and will not be able to be on the bench with Pablo Aimar guiding the Argentines.

The reason for Scaloni's suspension has to do with Argentina's late return from half-time in the match against Chile.

*** Εθνική Αργεντινής: Ο Σκαλόνι τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και δεν θα κάτσει στον πάγκο κόντρα στο Περού

Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για το ματς με το Περού για την 3η αγωνιστική του Copa America.

Η Αργεντινή έχει κάνει το δύο στα δύο στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Copa America και τα ξημερώματα της Κυριακής (30/06) θα αντιμετωπίσει το Περού για την τρίτη αγωνιστική σε ένα ματς που δεν θα παίξει ο Λιονέλ Μέσι καθώς έχει κάποιες ενοχλήσεις.

Στην Αργεντινή όμως ενημερώθηκαν στη διάρκεια της Παρασκευής (28/6) πως ο τεχνικός της ομάδας, ο Λιονέλ Σκαλόνι, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική και δεν θα μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο με τον Πάμπλο Αϊμάρ να καθοδηγεί τους Αργεντινούς.

Ο λόγος της τιμωρίας του Σκαλόνι έχει να κάνει με την αργοπορία της Εθνικής Αργεντινής να επιστρέψει από το ημίχρονο στο ματς με τη Χιλή.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου