ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Ρεάλ, μεταγραφές: Πούλησε τον Χοσέλου στην Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς

Real, transfers: Sold Joselu to Pedro Martins' Al Gharfa

Joselu will continue his career in Qatar, with Real announcing his sale to Al Gharfa, coached by Pedro Martins.

Joselos' move to Qatar is official. Real announced on Friday (28/6) the sale of the Spanish striker to Al Garafa, coached by former Olympiakos coach Pedro Martins.

Real will receive the amount of 1.5 million, the same money as the purchase option of Joselu from Espanyol, which the Merengues activated on Thursday (27/6).

Joselu, for his part, will sign a two-year contract with the team from Qatar, while the agreement includes an extension option for another year.

Joselu with Real's shirt had 51 appearances in all competitions and scored 19 goals.

*** Ρεάλ, μεταγραφές: Πούλησε τον Χοσέλου στην Αλ Γκαράφα του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Χοσέλου θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, με την Ρεάλ να ανακοινώνει την πώληση του στην Αλ Γκαράφα, προπονητής της οποίας είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Επίσημη είναι η μετακίνηση του Χοσέλου στο Κατάρ. Η Ρεάλ ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/6) την πώληση του Ισπανού επιθετικού στην Αλ Γκαράφα, προπονητής της οποίας είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η Ρεάλ θα λάβει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου, τα ίδια χρήματα της οψιόν αγοράς του Χοσέλου από την Εσπανιόλ, την οποία οι μερένγκες ενεργοποίησαν την Πέμπτη (27/6).

Ο Χοσέλου από την πλευρά του θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα από το Κατάρ, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα έτος.

Ο Χοσέλου με τη φανέλα της Ρεάλ είχε 51 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και ενώ πέτυχε 19 γκολ.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου