ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Μπάγερν Μονάχου: Ανεβάζει την προσφορά της για τον Κέιν

Bayern Munich: Raise bid for Kane

The leaders of Bayern Munich are expected to raise their offer to Tottenham for the acquisition of Harry Kane.

According to the English newspaper "Daily Mirror", the new proposal will reach 87 million euros. The Bavarians have set the English striker as their first target to strengthen the attacking line and for this reason they are determined to exhaust the margins, for his acquisition. The London club, for its part, is demanding one hundred million euros for the concession of the player, who is pushing to move to Munich. Kane has reportedly agreed a contract with the German club until 2028, with his wages reaching €20 million.

*** Μπάγερν Μονάχου: Ανεβάζει την προσφορά της για τον Κέιν

Οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να ανεβάσουν την προσφορά τους προς την Τότεναμ, για την απόκτηση του Χάρι Κέιν.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror», η νέα πρόταση θα φτάσει τα 87 εκατομμύρια ευρώ. Οι Βαυαροί έχουν θέσει τον Άγγλο επιθετικό ως πρώτο τους στόχο για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και για αυτό τον λόγο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια, για την απόκτησή του. Η λονδρέζικη ομάδα από την πλευρά της αξιώνει εκατό εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος πιέζει για να μετακομίσει στο Μόναχο. Ο Κέιν φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη γερμανική ομάδα για συμβόλαιο έως το 2028, με τις απολαβές του να φτάνουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Novasports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου