ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ολυμπιακός: Χάλασε του Κένεντι

Olympiacos: Kennedy's spoiled

Kennedy's transfer to Olympiakos is not progressing after the tests to which the Brazilian winger underwent.

Robert Kennedy has been in Greece since Saturday night, but 48 hours later Olympiacos has not announced his transfer and is not going to do so. The Brazilian winger has undergone thorough medical examinations and ergometric tests and reports suggest that he needs time to reach the level of fitness that the Red and Whites want, which is more than a month and a half.

Olympiacos will play their first European game in ten days against Servette or Genk for the 3rd qualifying round of the Europa League and will have a game every week throughout August, meaning they need a ready winger to help.

Thus, with Cordon's decision and Martinez's consent, Olympiacos backed out of the acquisition of Kennedy and turned to other solutions.

*** Ολυμπιακός: Χάλασε του Κένεντι

Δεν προχωράει η μεταγραφή του Κένεντι στον Ολυμπιακό μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ.

Ο Ρόμπερτ Κένεντι βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά 48ώρες μετά ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει την μεταγραφή του και δεν πρόκειται να το πράξει. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και οι πληροφορίες αναφέρουν πως χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουν οι Ερυθρόλευκοι, ο οποίος είναι πάνω από ενάμιση μήνα.

Ο Ολυμπιακός σε δέκα ημέρες θα δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα με αντίπαλο την Σερβέτ ή την Γκενκ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και κάθε εβδομάδα θα έχει παιχνίδι όλο τον Αύγουστο, που σημαίνει ότι θέλει έτοιμο εξτρέμ για να βοηθήσει.

Έτσι, με απόφαση του Κορδόνκαι την σύμφωνη γνώμη του Μαρτίνεθ, ο Ολυμπιακός έκανε πίσω για την απόκτηση του Κένεντι και στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου