ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Τσάβι: «Είναι χαρούμενος εδώ ο Ντεμπελέ, αλλά θα δούμε τι θα γίνει»

Xavi: "Dembele is happy here, but we'll see what happens"

Xavi was asked about Ousmane Dembele's future after the friendly win over Real, leaving everything open.

Scenarios want Paris to enter strongly for the acquisition of Ousmane Dembele. Xavi was asked about the French winger's future after Barcelona's 3-0 friendly win over Real, where the player in question opened the scoring.

"We spoke and he is happy in Barcelona, if something comes up he will tell us, but for now he is here and he is happy to play in Barcelona. We'll see what happens, the transfer window is always unpredictable," emphasized the "Blaugrana" coach, who would certainly not want to lose such a valuable player.

The 26-year-old ace last season had 8 goals and 9 assists in 35 appearances with the Catalan team.

*** Τσάβι: «Είναι χαρούμενος εδώ ο Ντεμπελέ, αλλά θα δούμε τι θα γίνει»

Ο Τσάβι ρωτήθηκε για το μέλλον του Ουσμάν Ντεμπελέ μετά την φιλική νίκη επί της Ρεάλ, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Σενάρια θέλουν την Παρί να μπαίνει δυναμικά για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Τσάβι ρωτήθηκε για το μέλλον του Γάλλου ακραίου επιθετικού μετά τη φιλική νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-0 επί της Ρεάλ, όπου ο εν λόγω παίκτης άνοιξε το σκορ.

«Μιλήσαμε και είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα, αν προκύψει κάτι θα μας το πει, αλλά για την ώρα είναι εδώ και είναι χαρούμενος που παίζει στην Μπαρτσελόνα. Θα δούμε τι θα γίνει, η μεταγραφική περίοδος είναι πάντα απρόβλεπτη», τόνισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», που σίγουρα δεν θα ήθελε να χάσει έναν τόσο πολύτιμο παίκτη.

O 26χρονος άσος την περασμένη σεζόν είχε 8 γκολ και 9 ασίστ σε 35 εμφανίσεις με την ομάδα της Καταλονίας.

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου