ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα στο φιλικό με την Τράμπζονσπορ

AEK: The lineup for the friendly against Trabzonspor

See the eleven chosen by Matias Almeida for AEK's friendly with Trabzonspor in Turkey a few days before the Champions League qualifiers.

AEK faces Trabzonspor (30/07, 20:00) in the dress rehearsal before the games for the third qualifying round of the Champions League. Shortly before the start of the friendly, the eleven chosen by Matias Almeida for the friendly against the team of Bakaseta, Siopis and Kourbelis was announced.

The AEK line-up in detail: Stankovic, Rota, Vida, Mukudi, Hadjisafi, Simanski, Jonson, Eliasson, Pineda, Zuber, Garr

*** ΑΕΚ: Η ενδεκάδα στο φιλικό με την Τράμπζονσπορ

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το φιλικό της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ στην Τουρκία λίγες μέρες πριν από τα ματς για τα προκριματικά του Champions League.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τράμπζονσπορ (30/07, 20:00) στην πρόβα τζενεράλε πριν από τα παιχνίδια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Λίγο πριν από την έναρξη του φιλικού έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για το φιλικό απέναντι στην ομάδα των Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Ελίασον, Πινέδα, Τσούμπερ, Γκαρ

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου