ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Μουντιάλ 2022: Η συγκλονιστική στιγμή που τυφλό παιδάκι πανηγυρίζει το γκολ του Μέσι μετά από περιγραφή του πατέρα του

World Cup 2022: Shocking moment blind child celebrates Messi's goal after description from his father

12-year-old Sebastian from Venezuela is an Argentina fan and went crazy with the Paris star's goal, which he perceived through the Braille system.

Since the beginning of the 2022 World Cup, 12-year-old Sebastian Filoramo has managed to "steal" all of our hearts. The young Venezuelan boy, who lost his sight as a baby, supports the Argentine national, which is why he is often seen wearing her look.

His collection of stickers from World Cup players and the creation of an album which he adapted to the Braille system have taken social media by storm, with many expressing their admiration and support for the 12-year-old.

In Argentina's game against Mexico, however, the world "melted" to see Sebastian go crazy over Messi's goal and especially the way he perceived it.

The young sports fan, with the help of his father who moved his fingers and also through the Braille system, realized that Messi had scored against Mexico and... he went crazy.

Watch the very touching video:

*** Μουντιάλ 2022: Η συγκλονιστική στιγμή που τυφλό παιδάκι πανηγυρίζει το γκολ του Μέσι μετά από περιγραφή του πατέρα του

Ο 12χρονος Σεμπαστιάν από τη Βενεζουέλα είναι οπαδός της Αργεντινής και τρελάθηκε με το γκολ του σταρ της Παρί, το οποίο αντιλήφθηκε μέσω του συστήματος Μπράιγ.

Από την αρχή του Μουντιάλ 2022, ο 12χρονος Σεμπαστιάν Φιλοράμο, έχει καταφέρει να "κλέψει" τις καρδιές όλων μας. Το νεαρό αγόρι από τη Βενεζουέλα, που έχασε την όρασή του όταν ήταν μωρό, υποστηρίζει την εθνική Αργεντινής, γι' αυτό και συχνά εμφανίζεται φορώντας την εμφάνισή της.

Η συλλογή του με αυτοκόλλητα από παίκτες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η δημιουργία ενός άλμπουμ το οποίο προσάρμοσε στο σύστημα Μπράιγ συγκίνησαν τα social media, με αρκετούς να εκφράζουν τον θαυμασμό αλλά και την υποστήριξή τους στον 12χρονο.

Στο παιχνίδι της Αργεντινής με το Μεξικό, όμως, ο κόσμος "έλιωσε" βλέποντας τον Σεμπαστιάν να τρελαίνεται με το γκολ του Μέσι και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο το αντιλήφθηκε.

Ο νεαρός φίλαθλος, με τη βοήθεια του πατέρα του που κουνούσε τα δάχτυλά του αλλά και μέσω του συστήματος Μπράιγ, κατάλαβε ότι ο Μέσι σκόραρε απέναντι στο Μεξικό και... τρελάθηκε.

Δείτε το πολύ συγκινητικό βίντεο:

Πηγή: Sport 24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου