ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Έβερτον: Οπαδός της μπήκε αλλαγή στο φιλικό με την Ντινάμο Κιέβου και σκόραρε με χτύπημα πέναλτι

Everton: A fan came on as a substitute in the friendly against Dynamo Kyiv and scored with a penalty kick

Everton wanted to honor a fan in a special way for helping Ukrainian refugees during the war by allowing him to come on as a substitute in the friendly against Dynamo Kyiv and score a penalty.

Is it possible for a fan who goes to the stadium to watch his favorite team transform for a few minutes into a player and put on a shirt, to score goals for them? The answer is in the affirmative and stems from the very beautiful scenes that took place at "Goodison Park" on Friday night (29/7) as part of Everton's friendly against Dynamo Kyiv.

The lucky winner of the night was a fan of "candies", Paul Stratton, who had traveled in his car some time ago to give food supplies to refugees in Ukraine after the outbreak of war in their country.

His particular move was duly appreciated by Everton managers and they found a suitable way to honor him. This was to give him a team appearance not just to have it as a souvenir but to enter the pitch with it and score.

This happened at one point during the match, with Frank Lampard hugging him and walking him on to the pitch for Dele Alli after Everton won a penalty and the fan hitting the spot kick, only to win a standing ovation afterwards of the players of both teams and the apotheosis from the English stands.

*** Έβερτον: Οπαδός της μπήκε αλλαγή στο φιλικό με την Ντινάμο Κιέβου και σκόραρε με χτύπημα πέναλτι

Η Έβερτον θέλησε να τιμήσει με ξεχωριστό τρόπο έναν οπαδό της, για τη βοήθεια που είχε παράσχει σε Ουκρανούς πρόσφυγες κατά τη διάρκεια του πολέμου, επιτρέποντάς του να μπει ως αλλαγή στο φιλικό με την Ντινάμο Κιέβου και να σκοράρει με πέναλτι.

Είναι δυνατόν ένας οπαδός που πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα να μεταμορφώνεται για λίγα λεπτά σε παίκτης και να βάζει φανέλα, για να σκοράρει για εκείνη; Η απάντηση είναι καταφατική και πηγάζει από τις πολύ όμορφες σκηνές που έλαβαν χώρα στο "Γκούντισον Παρκ" το βράδυ της Παρασκευής (29/7) στο πλαίσιο του φιλικού της Έβερτον με την Ντινάμο Κιέβου.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ένας οπαδών των "ζαχαρωτών", ο Πολ Στράτον, που είχε ταξιδέψει με το αμάξι του πριν από καιρό για να δώσει προμήθειες τροφίμων σε πρόσφυγες της Ουκρανίας μετά το ξέσπασμα του πολέμου στη χώρα τους.

Η συγκεκριμένη του κίνηση εκτιμήθηκε δεόντως από τους διοικούντες την Έβερτον και βρήκαν τον κατάλληλο τρόπο να τον τιμήσουν. Αυτός ήταν να του δώσουν μία εμφάνιση της ομάδας όχι απλά για να την έχει σουβενίρ αλλά για να μπει με αυτή στον αγωνιστικό χώρο και να σκοράρει.

Αυτό έγινε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να τον αγκαλιάζει και να τον περνάει στον αγωνιστικο χώρο αντί του Ντέλε Άλι μετά από κερδισμένο πέναλτι της Έβερτον και τον οπαδό να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, για να κερδίσει ακολούθως το χειροκρότημα των παικτών και των δύο ομάδων και την αποθέωση από την κερκίδα των Άγγλων.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου