ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Αυτή είναι η προσφορά της Ρόμα στον Μπελότι-Έτοιμος να πει το «ναι»

This is Roma's offer to Belotti - Ready to say 'yes'

Andrea Belotti is one step ahead of Roma and the "Galorossi" hope to find everything with the Italian.

Roma want to sign Andrea Belotti, with the Giallorossi hoping to complete the deal next week.

Jose Mourinho's team is offering the Italian a two-year contract with an option to renew for another year, while giving him 2.8 million euros per year, an amount that can reach 3.5 million euros with bonuses.

Belotti and his wife, who is also his manager, are seriously considering accepting the offer and will respond within the week. The "jalorossi" are optimistic that the proposal will be accepted and want to see the "rooster" at the top of the attack with Tammy Abraham.

Both Valencia and Villarreal have shown interest in Belotti, but the 28-year-old striker wants to continue playing in Serie A.

*** Αυτή είναι η προσφορά της Ρόμα στον Μπελότι-Έτοιμος να πει το «ναι»

Ο Αντρέα Μπελότι είναι ένα βήμα πριν από την Ρόμα και οι «τζαλορόσι» ελπίζουν πως θα τα βρουν σε όλα με τον Ιταλό.

Η Ρόμα θέλει να αποκτήσει τον Αντρέα Μπελότι, με τους «τζαλορόσι» να ελπίζουν πως το deal θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

H ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προσφέρει στον Ιταλό διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσής του για έναν ακόμη χρόνο, ενώ του δίνει 2,8 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό το οποίο μπορεί να φτάσει τα 3,5 εκατ. ευρώ με τα μπόνους.

Ο Μπελότι και η γυναίκα του, που είναι και μάνατζέρ του, σκέφτονται σοβαρά να αποδεχτούν την πρόταση και θα απαντήσουν μέσα στην εβδομάδα. Οι «τζαλορόσι» είναι αισιόδοξοι πως θα γίνει αποδεκτή η πρόταση και θέλουν να δουν τον «κόκορα» στην κορυφή της επίθεσης με τον Τάμι Έιμπραχαμ.

Τόσο η Βαλένθια, όσο και η Βιγιαρεάλ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μπελότι, ωστόσο ο 28χρονος επιθετικός θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Serie A.

Πηγή: Σπορ FM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου