ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Τι λένε στην Ιταλία για την αποχώρηση του Λιβάγια από την ΑΕΚ

What do they say in Italy about Livaja leaving AEK

The ... divorce of Marco Livaja with AEK also concerns the neighboring country.

Marco Livaja will not continue his career at AEK, with the Croatian striker putting an end to his "yellow and black" course after 3.5 years of presence at the club.

The Croatian player employs many teams from Turkey and everyone is waiting to see what his next football adventure will be.

The news of the 27-year-old… divorce with the Union did not go unnoticed even in Italy, with the website "seriebnews.com" dealing with the issue.

Details of what they report in Italy:

Marco Livaja will not continue at AEK. The former player of Cesena, Inter, Atalanta and Empoli will not renew his contract with the Greek club, in which he has been playing since 2017. This was also announced by him who stated that he will leave the team when his contract expires.

There would have been an agreement with Trabzonspor, but the case did not go ahead. The former Inter player could return to Italy, where he would play in teams fighting for promotion to Serie A and in the summer he could play in the big league.

In short, Livaja could from next year play in a new team in Serie A that would fight for salvation. In fact, the team could get a player with a lot of experience for free ".

*** Τι λένε στην Ιταλία για την αποχώρηση του Λιβάγια από την ΑΕΚ

Το... διαζύγιο του Μάρκο Λιβάγια με την ΑΕΚ απασχολεί και τη γειτονική χώρα.

Ο Μάρκο Λιβάγια δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με τον Κροάτη επιθετικό να βάζει τελεία στην «κιτρινόμαυρη» πορεία του μετά από 3.5 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο.

Ο Κροάτης παίκτη απασχολεί πολλές ομάδες από την Τουρκία και άπαντες περιμένουν να δουν ποια θα είναι η επόμενη ποδοσφαιρική του περιπέτεια.

Η είδηση του… διαζυγίου του 27χρονου με την Ένωση δεν πέρασε στα ψιλά ούτε στην Ιταλία, με την ιστοσελίδα «seriebnews.com» να ασχολείται με το ζήτημα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία:

Ο Μάρκο Λιβάγια δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ. Ο πρώην παίκτης της Τσεζένα, Ίντερ, Αταλάντα και Εμπολι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ελληνικό σύλλογο, στον οποίο παίζει από το 2017. Αυτό γνωστοποίησε και ο ίδιο ο οποίος δήλωσε πως θα αποχωρήσει από την ομάδα όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του.

Θα υπήρχε μία συμφωνία με την Τράμπζονσπορ, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο πρώην παίκτης της Ιντερ θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ιταλία, όπου και θα αγωνιζόταν σε ομάδες που παλεύουν για την άνοδο στην Serie A και το καλοκαίρι θα μπορούσε να παίζει στη μεγάλη κατηγορία.

Εν ολίγοις ο Λιβάγια θα μπορούσε από του χρόνου να παίζει σε νεοφερμένη ομάδα στην Serie A που θα πάλευε για την σωτηρία. Μάλιστα η ομάδα θα μπορούσε να πάρει δωρεάν έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία».

Πηγή: To10.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου