ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΑΕΚ: Έτσι κατεβαίνει στο Ηράκλειο - Το πλάνο του Χιμένεθ

AEK: This is how it goes down in Heraklion - The plan of Jimenez

In tomorrow's game with OFI, they have turned their attention to AEK, after the home game with PAS Giannina

Manolo Jimenez in the short time he had at his disposal after the midweek match seems to have reached the shape and the people with whom he will line up the "Union" in Heraklion.

The Spanish coach is expected to maintain the 4-3-3 for the fourth consecutive game, although in the game with the Epirotes it seemed that there is some "issue".

Mandalos and Tsigrinski are out. Nedelciarou and Lopez are expected to return to the defense, as well as Lazi.

Sakhof will be in the trio of midfielders again instead of Simanski. In the attack, it will seem that Ansarifard gets a basic jersey, with Albani and Tankovic next to him.

*** ΑΕΚ: Έτσι κατεβαίνει στο Ηράκλειο - Το πλάνο του Χιμένεθ

Στο αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ έχουν στρέφει την προσοχή στην ΑΕΚ, ύστερα από την εντός έδρας γκέλα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Μανόλο Χιμένεθ στο μικρό διάστημα που είχε στη διάθεσή του μετά τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση φαίνεται πως έχει καταλήξει στο σχήμα αλλά και στα πρόσωπα με τα οποία θα παρατάξει την «Ένωση» στο Ηράκλειο.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3 για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι, αν και στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες φάνηκε πως υπάρχει κάποιο «θέμα».

Εκτός είναι ο Μάνταλος και ο Τσιγκρίνσκι. Στην άμυνα αναμένεται να επιστρέψουν ο Νεντελτσιάρου και ο Λόπες, όπως και ο Λάτσι.

Στην τριάδα των χαφ θα είναι ξανά ο Σάκχοφ αντί του Σιμάνσκι. Στην επίθεση θα φαίνεται πως παίρνει φανέλα βασικού ο Ανσαριφάρντ, έχοντας τους Αλμπάνη και Τάνκοβιτς δίπλα του.

Πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου