ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Η Αλάνιασπορ αποχαιρέτησε στα ελληνικά τον Μπακασέτα

Alanyaspor said goodbye to Bacaceta in Greek

Tassos Bakasetas is in Trabzon for Trabzonspor and Alanyaspor said goodbye to him on social media in Greek.

The jersey of Trabzonspor will be worn by Tassos Bakasetas as SPORT24 informed you from noon on Friday (29/1).

The deal with Alanyaspor closed at a fixed amount of 3,000,000 euros, while with the bonuses for achieving goals it can exceed 3,500,000 euros.

The Greek international midfielder has been in Trabzon since midnight on Saturday (30/1), traveling from Alanya in the private jet of the president of Trabzonspor, which is expected to announce him later in the day.

His former team, Alanyaspor, made sure to say goodbye to him in both Turkish and Greek.

"From the first moment you came to our team with your personality and athleticism, you made all of us appreciate you deeply. We wish you all the best for your future career," she said in a post on social media.Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση της Αλάνιασπορ για τον Μπακασέτα

*** Η Αλάνιασπορ αποχαιρέτησε στα ελληνικά τον Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στην Τραπεζούντα για την Τράμπζονσπορ και η Αλάνιασπορ τον αποχαιρέτησε από τα social media στα ελληνικά.

Τη φανέλα της Τράμπζονσπορ θα φορά ο Τάσος Μπακασέτας όπως σας ενημέρωσε από το μεσημέρι της Παρασκευής (29/1) το SPORT24.

Το deal με την Αλάνιασπορ έκλεισε στο φιξ ποσό των 3.000.000 ευρώ, ενώ με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να υπερβεί τα 3.500.000 ευρώ.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30/1) στην Τραπεζούντα ταξιδεύοντας από την Αλάνια με το ιδιωτικό τζετ του προέδρου της Τράμπζονσπορ, η οποία αναμένεται να τον ανακοινώσει εντός της ημέρας.

Η μέχρι πρότινος ομάδα του, Αλάνιασπορ, φρόντισε να τον αποχαιρετήσει τόσο στην τουρκική, όσο και στην ελληνική γλώσσα.

"Από την πρώτη στιγμή που ήλθες στην ομάδα μας με την προσωπικότητα και την αθλητική σου συμπεριφορά έκανες όλους εμάς να σε εκτιμήσουμε βαθιά. Ευχόμαστε τα καλύτερα για την καριέρα σου στο μέλλον", αναφέρεται στην ανάρτησή της στα social media.

Πηγή: Sport 24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου