ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Σανκαρέ!

Panathinaikos: Details for Sankare to sign!

Panathinaikos has made considerable progress in the case of Younos Sankare and the only thing left to announce the transfer is to "seal" the verbal release agreement with CSKA Sofia. In Athens, the football player, Ngbakoto is expected in the afternoon.

The transfer of Younos Sankare to Panathinaikos has entered its final stretch, as details remain to announce the agreement of the "clover" with the Senegalese midfielder. The 31-year-old international midfielder has been in Athens since Saturday and has verbally agreed with CSKA Sofia for his release. Once the agreement is "sealed", Sancare, who has agreed everything with Pierre Dreosi, will sign and announce, most likely by the summer of 2022.

From there and beyond, Yeni Ngabagoto is expected in our country in the afternoon. The Gabonese winger was released by Gingkamp, ​​is the "greens'" favorite for reinforcement in the wingers and is another case that is in its final stages. Regarding the issue with Steven Mendoza, until Sunday morning the chances of overthrow were minimal and there is no more time for Panathinaikos to wait for him to decide but also to find an agreement with Amiens.

*** Παναθηναϊκός: Λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Σανκαρέ!

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του Γιουνούς Σανκαρέ και το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί η μεταγραφή, είναι να «σφραγιστεί» η προφορική συμφωνία αποδέσμευσης με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής, αναμένεται το απόγευμα και ο Νγκμπακοτό.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Γιουνούς Σανκαρέ στον Παναθηναϊκό, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον Σενεγαλέζο μέσο. Ο 31χρονος διεθνής μέσος βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα και έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για την αποδέσμευσή του. Μόλις «σφραγιστεί» η συμφωνία, ο Σανκαρέ που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πιερ Ντρεοσί, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί, πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Από κει και πέρα, στην χώρα μας αναμένεται το απόγευμα και ο Γένι Νγκαμπαγκοτό. Ο Γκαμπονέζος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Γκινγκάμπ, αποτελεί τον εκλεκτό των «πρασίνων» για την ενίσχυση στα εξτρέμ και είναι ακόμη μία υπόθεση που βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Όσον αφορά το θέμα με τον Στίβεν Μεντόζα, μέχρι και το πρωί της Κυριακής οι πιθανότητες ανατροπής ήταν ελάχιστες και πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να τον περιμένει ο Παναθηναϊκός να αποφασίσει αλλά και για να βρει συμφωνία με την Αμιάν.

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου