ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με Γιάνκοβιτς και Γόντικα!

AEK final agreement with Jankovic and Gondika!

AEK has reached a final agreement with Vlado Jankovic and Kostas Gondikas, which is slowly completing its roster.
Vlado Jankovic will continue to play with the AEK jersey, who signed a new contract with the Union for a period of one year with the possibility of extension for another one!

The 30-year-old forward moved to "Dikefalos" in November and helped with the team of Ilias Papatheodorou in the realization of its goals, while the desire of both sides to continue their cooperation seemed a given.

From there and beyond, the leaders of AEK came to an agreement with Costas Godikas, who signed a one-year contract.

The 26-year-old center was released from Peristeri and occupied - as sportfm.gr informed you - the people of the Union, who were looking for another player for the position of center.
***
 Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με Γιάνκοβιτς και Γόντικα!

Σε οριστική συμφωνία με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς και τον Κώστα Γόντικα ήρθε η ΑΕΚ, που ολοκληρώνει σιγά-σιγά το ρόστερ της.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ένωση διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα!

Ο 30χρονος φόργουορντ μετακόμισε στον «Δικέφαλο» τον Νοέμβριο και βοήθησε με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στην υλοποίηση των στόχων της, ενώ έμοιαζε δεδομένη η επιθυμία και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ήρθαν σε συμφωνία και με τον Κώστα Γκόντικα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους.

Ο 26χρονος σέντερ έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι και απασχόλησε -όπως σας ενημέρωσε το sportfm.gr- τους ανθρώπους της Ένωσης, που αναζητούσαν έναν ακόμα παίκτη για τη θέση του σέντερ.
Πηγή: Σπορ FM.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου