ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ο Αρντά Τουράν γυρίζει στην Γαλατάσαραϊ, εννέα χρόνια μετά

Arda Turan returns to Galatasaray nine years later

Arda Turan returns to Galatasaray nine years later, most likely to end his career.


In recent years, Arda Turan has been more concerned with the media for his behavior and less with his achievements on the pitch. The 33-year-old Turkish midfielder, whose contract with Barcelona expires in June, is expected to return to the team that promoted him, Galatasaray, after nine years.

Turan, who has had many ups and downs in his one and a half year loan spell from Blaugrana to Basaksehir, has repeatedly expressed his desire to wear the Galata jersey again.

President Mustafa Chengis was opposed to Turan's return, but he has a very good relationship with coach Fatih Terim, who mediated to return to the Istanbul team.
*** Ο Αρντά Τουράν γυρίζει στην Γαλατάσαραϊ, εννέα χρόνια μετά

Επιστρέφει στην Γαλατάσαραϊ ο Αρντά Τουράν, εννέα χρόνια μετά, πιθανότατα για να κλείσει την καριέρα του.

Τα τελευταία χρόνια, ο Αρντά Τουράν απασχολεί περισσότερο τα ΜΜΕ για την συμπεριφορά του και λιγότερο για τα επιτεύγματά του μέσα στο γήπεδο. Ο 33χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός, το συμβόλαιο του οποίου με την Μπαρτσελόνα λήγει τον Ιούνιο, αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Γαλατάσαραϊ, μετά από εννέα χρόνια.

Ο Τουράν, ο οποίος είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στον ενάμισι χρόνο του δανεισμού του από τους Μπλαουγκράνα στην Μπασακσεχίρ, είχε εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία του να φορέσει και πάλι την φανέλα της Γαλατά.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Τσενγκίς ήταν αντίθετος με την επιστροφή του Τουράν, ο οποίος όμως έχει πολύ καλή σχέση με τον προπονητή Φατίχ Τερίμ, ο οποίος και μεσολάβησε για να γυρίσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου