ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Μάντσεστερ Σίτι: Προετοιμάζεται για… καραντίνα

Manchester City: Preparing for quarantine

Manchester City coach Pep Guardiola and at least 7-8 players in the starting line-up are likely to be placed under house arrest for two weeks after returning to England for the resumption of the league, according to the Times.


With the Premier League hoping to bring teams back into action in June, foreign players and coaches returning to the Island are likely to be quarantined as part of measures to curb the spread of coronavirus, according to the report. British form.
The newspaper adds that at least four coaches, as well as players from several teams, could be infected with the virus.

Guardiola is in Spain after the death of his mother, while 8 other City players are in their homeland.
Wolves coach Nuno Espirito Santo and his coaching staff are in Portugal, while more than 5 players of the team are out of England, according to the same publication.
*** Μάντσεστερ Σίτι: Προετοιμάζεται για… καραντίνα

Σε κατ΄ οίκον περιορισμό, διάρκειας δύο εβδομάδων, είναι πολύ πιθανό να τεθούν ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα και τουλάχιστον 7-8 παίκτες της αρχικής ενδεκάδας, αφότου επιστρέψουν στην Αγγλία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπως αναφέρουν οι Times.

Με την Premier League να ελπίζει να επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση τον Ιούνιο, οι ξένοι παίκτες και οι προπονητές που επιστρέφουν στο Νησί είναι πιθανό να κληθούν να μπουν σε καραντίνα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό έντυπο.
Η εφημερίδα προσθέτει ότι τουλάχιστον τέσσερις προπονητές, όπως επίσης και ποδοσφαιριστές από αρκετές ομάδες θα μπορούσαν να μολυνθούν από τον ιό.

Ο Γκουαρντιόλα βρίσκεται στην Ισπανία, μετά τον θάνατο της μητέρας του, ενώ άλλοι 8 παίκτες της Σίτι βρίσκονται στην πατρίδα τους.
Ο τεχνικός της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο και το προπονητικό του επιτελείο βρίσκονται στην Πορτογαλία, ενώ πάνω από 5 παίκτες της ομάδας είναι εκτός Αγγλίας, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.
Πηγή: To10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου