ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Συνεχίζει και το 2021 ο Βαλεντίνο Ρόσι

Valentino Rossi continues in 2021

We were waiting for an answer from the "Doctor" to find out if he will continue to fight after 2020, which has just come and is positive.


Valentino Rossi is expected to wait a few games, see how competitive he will be and then decide whether to continue at MotoGP. That was his plan and he wanted to do it, but the joker didn't let him. Now, with the races so late, Yamaha has pressured Valentino Rossi to give her an answer, whether she will continue with the satellite team!

"I want to run"
"It simply came to our notice then. My first choice is to keep going, because I'm motivated and I want to. As optimistic as we are, we will start in August and I have to decide sooner. I want to continue, but I have to decide without having struggled. It will be better to fight for another season and then retire. I want to run "were the words of Valentino Rossi!

Recall that the VR46 also acquired a new chief engineer, while the results of the winter tests were quite encouraging for him. 2020 will be his last year on the Yamaha factory team, as his promising Fabio Quartararo will take his place and the team's proposal for Rossi is whether he would like to continue with Petronas Yamaha and access to factory equipment. .
*** Συνεχίζει και το 2021 ο Βαλεντίνο Ρόσι 

Περιμέναμε μια απάντηση από τον «Γιατρό» για να μάθουμε αν τελικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται και μετά το 2020, η οποία μόλις ήρθε και είναι θετική.   

Υποτίθεται ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι θα έπρεπε να περιμένει μερικούς αγώνες, να δει πόσο ανταγωνιστικός θα είναι και μετά να αποφασίσει αν θα συνεχίσει στο MotoGP. Αυτό ήταν το σχέδιό του και έτσι ήθελε να κάνει, ο κορονοϊός όμως δεν του το επέτρεψε. Πλέον, με τους αγώνες να έχουν αργήσει τόσο πολύ να ξεκινήσουν, η Yamaha πίεσε τον Βαλεντίνο Ρόσι για να της δώσει μια απάντηση, αν θα συνεχίσει δηλαδή με τη δορυφορική ομάδα! 

«Θέλω να τρέξω»
«Το να σταματήσω έτσι δεν θα είναι το καλύτερο. Η πρώτη μου επιλογή είναι να συνεχίσω, γιατί έχω κίνητρο και το θέλω. Όσο αισιόδοξος και να είμαι θα ξεκινήσουμε τον Αύγουστο και πρέπει να αποφασίσω νωρίτερα. Θέλω να συνεχίσω, αλλά πρέπει να το αποφασίσω χωρίς να έχω αγωνιστεί. Θα είναι καλύτερο να αγωνιστώ για άλλη μια σεζόν και μετά να αποσυρθώ. Θέλω να τρέξω» ήταν τα λόγια του Βαλεντίνο Ρόσι!

Να θυμίσουμε, ότι ο VR46 απέκτησε και νέο αρχιμηχανικό, ενώ τα αποτελέσματα από τα χειμερινά δοκιμαστικά ήταν αρκετά ενθαρρυντικά για εκείνον. Το 2020 θα είναι η τελευταία του χρονιά στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, αφού τη θέση του θα την πάρει ο πολλά υποσχόμενος Φάμπιο Κουαρταραρό και η πρόταση της ομάδας για τον Ρόσι, είναι αν θα ήθελε να συνεχίσει με την Petronas Yamaha και πρόσβαση σε εργοστασιακό εξοπλισμό. 
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου