ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Ηλιόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τη συμπεριφορά του Λουτσέσκου»

Iliopoulos: "I don't have a problem with PAOK, but with the behavior of Lucescu"

Marios Iliopoulos clarified that he has no problem with PAOK, but he was disturbed by the behavior of his coach.

Marios Iliopoulos clarified his statement this morning regarding Razvan Lucescu's behavior in yesterday's AEK-PAOK derby at the OPAP Arena. The owner of the "yellow and black" PAE clarified to Metropolis 95.5 that what he mentioned has nothing to do with PAOK, but exclusively with the Romanian coach.

Specifically, he said: "My statement about Lucescu has nothing to do with PAOK. I want to make it clear that I have no problem with PAOK.

My statement has to do with the behavior of the coach and those who embrace such behaviors. And I hope they are few."

*** Ηλιόπουλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με τη συμπεριφορά του Λουτσέσκου»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος διευκρίνισε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, αλλά τον ενόχλησε η συμπεριφορά του προπονητή του.

Διευκρινήσεις για την πρωινή του δήλωση έκανε ο Μάριος Ηλιόπουλος αναφορικά με τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στην OPAP Arena. Ο ιδιοκτήτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε στον Metropolis 95.5 ότι τα όσα ανέφερε δεν έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ, αλλά αποκλειστικά με τον Ρουμάνο προπονητή.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η δήλωσή μου για τον Λουτσέσκου δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να κάνω διακριτό ότι δεν έχω πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ.

Η δήλωση μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προπονητή και με όσους ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές. Και εύχομαι αυτοί να είναι λίγοι».

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου