ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Ένωσης εξαφάνισαν τα εισιτήρια για Πανσερραϊκό, ανοίγει κι άλλη θύρα

AEK: The fans of the Union disappeared the tickets for Panseraikos, another door opens

Within a short time, the fans of AEK sold out the tickets for gate 7 of the Panserraikos stadium, with the consequence that the remaining tickets were released.

The fans of AEK are preparing a strong presence in Serres for the match next Saturday (26/10) against Panserraikos.

The fans of the Union quickly sold out the tickets at gate 7 and gate 1 of the stadium in Serres is also opening.

The announcement:

"After the exhaustion of the tickets at gate 7, for our team's upcoming away match against Panserraikos (26/10 – 20.00), the remaining horseshoe tickets at the stadium of Serres are available to our fans.

AEK fans will be able to purchase their tickets, corresponding to gate 1, through ticketmaster.gr by clicking HERE.

It is reminded that in order to enter the stadium, based on the new Law, it is required for the fans to activate their ticket through the gov.gr wallet".

*** ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Ένωσης εξαφάνισαν τα εισιτήρια για Πανσερραϊκό, ανοίγει κι άλλη θύρα

Μέσα σε λίγη ώρα οι φίλοι της ΑΕΚ εξάντλησαν τα εισιτήρια για τη θύρα 7 του γηπέδου του Πανσερραϊκού, με συνέπεια να βγουν στην κυκλοφορία και τα υπόλοιπα εισιτήρια στο πέταλο.

Δυναμική παρουσία ετοιμάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στις Σέρρες στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου (26/10) απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Οι φίλοι της Ένωσης μέσα σε λίγη ώρα εξάντλησαν τα εισιτήρια στη θύρα 7 και ανοίγει και η θύρα 1 του γηπέδου στις Σέρρες.

Η ανακοίνωση:

«Έπειτα από την εξάντληση των εισιτηρίων στη θύρα 7, για τον προσεχή εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό (26/10 – 20.00), βγαίνουν στην διάθεση των φιλάθλων μας τα υπόλοιπα εισιτήρια του πετάλου στο γήπεδο των Σερρών.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στην θύρα 1, μέσω της ticketmaster.gr πατώντας ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet».

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου