ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Νάπολι: Έτοιμος να κλείσει στους "παρτενοπέι" ο Λουκάκου

Napoli: Lukaku ready to join the "Partenopei".

Napoli are very close to completing the transfer of Romelu Lukaku from Chelsea, with the odds in favor of the Italians.

Romelu Lukaku's transfer streak to Napoli seems to be coming to an end, with the "Partenopei" in intensive discussions with Chelsea in order to reach an agreement soon.

In fact, the sporting director of the Neapolitans is expected to travel to London soon, in order to help speed up the procedures between the two sides in the next twenty-four hours.

Despite the fact that this specific case has been preoccupied for some time, the chances of achieving the transfer seem to be on the side of Napoli, with the completion of the deal being argued to be a matter of time.

*** Νάπολι: Έτοιμος να κλείσει στους "παρτενοπέι" ο Λουκάκου

Η Νάπολι βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου από την Τσέλσι, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος των Ιταλών.

Το σήριαλ της μεταγραφής του Ρομέλου Λουκάκου στη Νάπολι φαίνεται να οδεύει στο τέλος του, με τους "παρτενοπέι" να βρίσκονται σε εντατικές συζητήσεις με την Τσέλσι προκειμένου να προκύψει σύντομα συμφωνία.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής των Ναπολιτάνων αναμένεται σύντομα να ταξιδεύσει στο Λονδίνο, ούτως ώστε να βοηθήσει τα επόμενα εικοσιτετράωρα να επισπευσθούν οι διαδικασίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρά το γεγονός πως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει απασχολήσει για αρκετό καιρό, οι πιθανότητες για επίτευξη της μεταγραφής φαίνεται να είναι με το μέρος της Νάπολι, με το θέμα της ολοκλήρωσης του deal να υποστηρίζεται πως είναι θέμα χρόνου.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου