ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοίνωσε Λιβάι Ράντολφ

Maccabi Tel Aviv: Levi Randolph announced

Levi Randolph has been announced by Maccabi Tel Aviv and will wear their colors for the next two years.

The announcement of Maccabi Tel Aviv

And officially a Maccabi Tel Aviv player is Levi Randolph (1.98m, 31 years old), who is leaving the Basketball Champions League for the Euroleague, signing a contract with the club for 1+1 years.

For the last two years, Randolph has been competing with the colors of Hapoel Jerusalem, with whom he performed very well in the Israeli league and also in the Basketball Champions League.

Last season the American guard averaged 16.2 points, 4.4 rebounds and 3.2 assists per 30 minutes on the court.

The announcement of Maccabi Tel Aviv

*** Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανακοίνωσε Λιβάι Ράντολφ

Ο Λιβάι Ράντολφ ανακοινώθηκε από την ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και θα φορέσει τα χρώματά της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Και επίσημα παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Λιβάι Ράντολφ (1.98μ., 31 ετών), ο οποίος αφήνει τα παρκέ του Basketball Champions League για αυτά της Euroleague, υπογράφοντας συμβόλαιο με τον σύλλογο για 1+1 χρόνια.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ράντολφ αγωνιζόταν με τα χρώματα της Χάποελ Ιερουσαλήμ με την οποία πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα του Ισραήλ αλλά και στο Basketball Champions League.

Την περασμένη σεζόν ο Αμερικάνος γκάρντ σημείωσε κατά μέσο όρο 16.2 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 30 λεπτά που βρισκόταν εντός παρκέ.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου