ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Κροατία - Ιταλία: Έγραψε ιστορία ο Μόντριτς, έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στο EURO αμέσως μετά από χαμένο πέναλτι (vid)

Croatia - Italy: Modric made history, became the oldest scorer in the EURO immediately after missing a penalty (vid)

Incredible development in Croatia's match against Italy, Donnarumma saved Modric's penalty in the 54th minute and then the Hrvatska captain beat him and made history!

A terrific game in Leipzig, with Croatia taking the lead against Italy with a goal from Luka Modric in the 55th minute of the match, for Matchday 3 of the EURO 2024 group stage.

First, the Croatians won a penalty in the 53rd minute from Fratezi's hand on Kramaric's shot, Hrvatska ace Modric took the effort, with Gianluigi Donnarumma saving it in his left corner.

In the rest of the phase, Budimir made a finish from contact, Donnarumma took that too, but in the restart Modric sent the ball into the sky of the net for 1-0 in 55'.

In doing so, Modric made history as his goal made him the oldest goalscorer in EURO history.

The oldest goalscorers in EURO history

Luka Modric-Croatia: (38 years and 289 days)

Ivica Vastic-Austria (38 years and 257 days) v Poland in 2008

Goran Pandev-Montenegro (37 years and 321 days) against Austria in 2021

*** Κροατία - Ιταλία: Έγραψε ιστορία ο Μόντριτς, έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στο EURO αμέσως μετά από χαμένο πέναλτι (vid)

Απίστευτη εξέλιξη στην αναμέτρηση της Κροατίας με την Ιταλία, ο Ντοναρούμα απέκρουσε το πέναλτι του Μόντριτς στο 54' και στη συνέχεια ο αρχηγός της Χρβάτσκα τον νίκησε και έγραψε ιστορία!

Τρομερό παιχνίδι στη Λειψία, με την Κροατία να παίρνει το προβάδισμα απέναντι στην Ιταλία με το γκολ του Λούκα Μόντριτς στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EURO 2024.

Αρχικά, οι Κροάτες κέρδισαν πέναλτι στο 53' από χέρι του Φρατέζι στο σουτ του Κράμαριτς, την εκτέλεση ανέλαβε ο άσος της Χρβάτσκα, Μόντριτς, με τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να το αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

Στη συνέχεια της φάσης, ο Μπούντιμιρ έκανε τελείωμα εξ' επαφής, ο Ντοναρούμα έβγαλε κι αυτό αλλά στην επαναφορά ο Μόντριτς έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-0 στο 55'.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Μόντριτς έγραψε ιστορία καθώς με το τέρμα που πέτυχε έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του EURO.

Οι γηραιότεροι σκόρερ στην ιστορία του EURO

Λούκα Μόντριτς-Κροατία: (38 ετών και 289 ημερών)

Ίβιτσα Βάστιτς-Αυστρία (38 ετών και 257 ημερών) κόντρα στην Πολωνία το 2008

Γκόραν Πάντεφ-Μαυροβούνιο (37 ετών και 321 ημερών) απέναντι στην Αυστρία το 2021

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου