ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Βασικός ο Μπρεϊθγουέιτ στην ήττα της Εσπανιόλ

Braithwaite was key in Espanyol's defeat

The transfer target of PAOK, Martin Braithwaite, played as a starter in the ninety minutes of the match against Oviedo.

Espanyol suffered a defeat in their first game for the promotion play offs of the Secunda Division against Oviedo 1-0. The Catalan team appeared below the circumstances, since they did not really create any great chances in the game.

Oviedo were much better throughout the game and took the win thanks to Alemao's goal in the 72nd minute after Oyer's pass, taking a small but important lead ahead of the second leg.

The replay is set for next Sunday 23/6/24 at 19:30, where Espanyol and Braithwaite will be looking for an upset to get the ticket to the first division of the Spanish league.

*** Βασικός ο Μπρεϊθγουέιτ στην ήττα της Εσπανιόλ

Ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, αγωνίστηκε βασικός και στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης με την Οβιέδο.

Την ήττα γνώρισε η Εσπανιόλ στο πρώτο παιχνίδι της για τα play off ανόδου της Secunda Division από την Οβιέδο με 1-0. Η ομάδα της Καταλονίας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, αφού δεν δημιούργησε ουσιαστικά καμία μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. 

Η Οβιέδο ήταν πολύ καλύτερη καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα και πήρε την νίκη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Αλεμάο στο 72' μετά την πάσα του Όιερ, παίρνοντας ένα μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Ο επαναληπτικός είναι ορισμένος για την ερχόμενη Κυριακή 23/6/24 στις 19:30, εκεί όπου η Εσπανιόλ και ο Μπρεϊθγουέιτ θα ψάξουν την ανατροπή για να πάρουν το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου