ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Τσέλσι: Ζημιά στο γόνατο για Τιάγκο Σίλβα, νοκ-άουτ για πάνω από έναν μήνα

Chelsea: Knee injury for Thiago Silva, knocked out for over a month

The problems have not stopped for Chelsea this season, with the Blues forced to go for more than a month without Thiago Silva after a knee injury he picked up as a "dowry" from the Tottenham derby.

Chelsea not only lost the London derby against Tottenham (a 2-0 loss) that stuck them in the middle of the table and left Graham Potter on a tightrope but they also had another loss.

This concerns Thiago Silva, with the Brazilian stopper injured during the match and undergoing tests the following day, with the results released on Tuesday (28/02) worrying.

As announced by the blues, the 38-year-old centre-back suffered damage to the knee ligaments, with Chelsea not mentioning the length of time his recovery will take but the first estimates are that he will be out of action for a period of 5 - 6 weeks old.

*** Τσέλσι: Ζημιά στο γόνατο για Τιάγκο Σίλβα, νοκ-άουτ για πάνω από έναν μήνα

Τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό για την Τσέλσι τη φετινή σεζόν, με τους μπλε να είναι αναγκασμένοι να πορευτούν για πάνω από έναν μήνα χωρίς τον Τιάγκο Σίλβα μετά από ζημιά στο γόνατο που απέκτησε ως "προίκα" από το ντέρμπι με την Τότεναμ.

Η Τσέλσι δεν έχασε μόνο το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ (ήττα με 2-0) που την καθήλωσε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και άφησε τον Γκρέιαμ Πότερ να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί αλλά είχε και μία ακόμα απώλεια.

Αυτή αφορά τον Τιάγκο Σίλβα, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του αγώνα και να υποβάλλεται σε εξετάσεις την επομένη, με τα αποτελέσμα που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (28/02) να είναι ανησυχητικά.

Όπως έκαναν γνωστό οι μπλε, ο 38χρονος σέντερ μπακ υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του γονάτου, με την Τσέλσι να μην αναφέρει το χρονικό διάστημα που θα πάρει η αποθεραπεία του αλλά τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αναγκαστική αποχή του από τα γήπεδα για ένα διάστημα 5-6 εβδομάδων.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου