ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής ως το 2026 ο Σκαλόνι!

Scaloni on the bench of the Argentine national team until 2026!

Argentina's national team and Lionel Scaloni will continue to go together as it was logical, with the federation announcing the extension of his contract until 2026.

It was fair and it was done! Lionel Scaloni, as expected, will continue to be on the Argentina bench and will be the one to lead them to the next World Cup!

The Argentinian federation announced the renewal of its partnership with Scaloni until 2026. The 44-year-old coach and his staff played a hand in helping the "Albiceleste" return to the top of the world for the first time since 1986, conquering the World Cup held in Qatar last November-December.

Somehow, his contract was logically renewed, with Scaloni counting already in four years the conquest of the World Cup, the Copa America and also the... Finalissima.

With Scaloni on the bench, Lionel Messi's team has 40 wins, 12 draws and only 5 losses in 57 matches!

*** Στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής ως το 2026 ο Σκαλόνι!

Παρέα θα συνεχίσουν να πορεύονται όπως ήταν λογικό η εθνική ομάδα της Αργεντινής και ο Λιονέλ Σκαλόνι, με την ομοσπονδία να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του ως το 2026.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Λιονέλ Σκαλόνι, όπως αναμενόταν άλλωστε, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής και θα είναι αυτός που θα την οδηγήσει στο επόμενο Μουντιάλ!

Η ομοσπονδία της Αργεντινής ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σκαλόνι ως το 2026. Ο 44χρονος τεχνικός και το επιτελείο του έβαλαν το… χεράκι τους για να καταφέρει η «αλμπισελέστε» να επιστρέψει στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά το 1986, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ τον περασμένο Νοέμβριο-Δεκέμβριο.

Κάπως έτσι, το συμβόλαιό του όπως ήταν λογικό ανανεώθηκε, με τον Σκαλόνι να μετρά ήδη σε μια τετραετία την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, του Κόπα Αμέρικα αλλά και του... Finalissima.

Με τον Σκαλόνι στον πάγκο η παρέα του Λιονέλ Μέσι μετράει 40 νίκες, 12 ισοπαλίες και μόλις 5 ήττες σε 57 αγώνες!

Πηγή: Σπορ FM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου