ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ουτρέχτη - Σπάκενμπουργκ 1-4: Αποκλεισμός - σοκ από το Κύπελλο παρά το γκολ του Δουβίκα

Utrecht - Spakenburg 1-4: Exclusion - shock from the Cup despite Douvika's goal

Douvika's goal was not enough to see Utrecht through to the semi-finals of the Dutch Cup, as third-tier Spakenburg demolished them 4-1 to book their place.

Exclusion and indeed with a humiliating score from Spakenburg of the third category was met by Utrecht, which did not take advantage of Douvika's goal and suffered a heavy defeat with 4-1 which left them out of the Cup.

The Greek forward found the back of the net in the 64th minute to temporarily reduce the deficit to 2-1 and put the team back within reach of qualifying for the semi-finals, but a total collapse followed with the visitors finding two more goals and sealing the ticket.

Vassilis Barkas also gave Greek color to the match, who defended the home of Utrecht and played the entire match.

*** Ουτρέχτη - Σπάκενμπουργκ 1-4: Αποκλεισμός - σοκ από το Κύπελλο παρά το γκολ του Δουβίκα

Το γκολ του Δουβίκα δεν αρκούσε την Ουτρέχτη να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας, μιας και η Σπάκενμπουργκ της τρίτης κατηγορίας τη διέλυσε με 4-1 και κλείδωσε το εισιτήριο.

Αποκλεισμό και μάλιστα με ταπεινωτικό σκορ από την Σπάκενμπουργκ της τρίτης κατηγορίας γνώρισε η Ουτρέχτη, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε το γκολ του Δουβίκα και γνώρισε τη βαριά ήττα με 4-1 που την άφησε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου.

Ο Έλληνας φορ βρήκε δίχτυα στο 64΄για να μειώσει προσωρινά σε 2-1 και να ξαναβάλει την ομάδα στο κόλπο της πρόκρισης για τα ημιτελικά, αλλά ακολούθησε ολική κατάρρευση με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν ακόμα δυο γκολ και να κλειδώνουν το εισιτήριο.

Ελληνικό χρώμα στην αναμέτρηση έδωσε και ο Βασίλης Μπάρκας που υπερασπίστηκε την εστία της Ουτρέχτης κι έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου