ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Μπάγερν Μ. : Ενδιαφέρον για Ντέιβιντ

Bayern M .: Interest in David

Bayern Munich is starting to think about the future without Lewandowski and is showing interest in acquiring Canadian Jonathan David from Lille.

The Lewandowski series is not over yet and Bayern continues to wait for the big proposal of Barcelona to say the final yes and leave the great Pole.

The Bavarians are preparing the sequel as after the acquisition of Mane they are looking for a central striker to fill the huge gap of Lewandowski and he seems to be Jonathan David of Lille.

The 22-year-old Canadian David comes from a season with 19 goals in 48 games for all competitions with the French, while the second choice is Sasa Kalajic from Stuttgart.

David has been best spoken to by the Bavarians and his teammate in Canada, Alfonso Davis, who plays for Bayern.

*** Μπάγερν Μ. : Ενδιαφέρον για Ντέιβιντ

Η Μπάγερν Μονάχου αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον χωρίς Λεβαντόβσκι και δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καναδού Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ.

Το σήριαλ Λεβαντόβσκι ακόμη δεν έχει τελειώσει και η Μπάγερν συνεχίζει να περιμένει την μεγάλη πρόταση της Μπαρτσελόνα για να πει το τελικό ναι και να αποχωριστεί τον σπουδαίο Πολωνό.

Οι Βαυαροί ετοιμάζουν και την συνέχεια καθώς μετά την απόκτηση του Μανέ ψάχνουν και έναν κεντρικό επιθετικό για να καλύψει το τεράστιο κενό του Λεβαντόβσκι και αυτός φαίνεται να είναι ο Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ.

O Καναδός Ντέιβιντ στα 22 του έρχεται από μια σεζόν με 19 γκολ σε 48 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις με τους Γάλλους ενώ δεύτερη επιλογή είναι ο Σάσα Κάλαϊτζιτς της Στουτγκάρδης.

Για τον Ντέιβιντ έχει μιλήσει με τα καλύτερα στους Βαυαρούς και ο συμπαίκτης του στον Καναδά, Αλφόνσο Ντέιβις που αγωνίζεται στην Μπάγερν.

Πηγή: Novasports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου